December 30, 2008

Una Noche Memoria

Tengah kemas-kemas barang, aku terjumpa satu kotak.

Ape ade dalam kotak ni?Sungguh misteri...bile dibuka, semua kenangan lama terngiang-ngiang di telinga dan di fikiran.


Yeah...aku ingat semua barang aku dah hilang. Ade lagi semuanya. Kad kad raya, surat surat lama, hadiah2, gambar2 lama. Nametag event time sekolah dulu dulu pun ade.

Antara barang-barang yang dijumpai: Slip SPM, PMR, majalah SAMUDERA, gambar kelas form 5, gambar form 3 lepas PMR, nametag Perfect Score & Nadwah, cenderahati pengawas & BPPI, dan tag baju SEMSAS.


Nametag. Tiap batch ada kaler sendiri.Kena lekat kat semua baju,jadi bile baju jatuh dari ampaian, owner akan kena denda dgn warden.
Tu je la tag yang aku dapat kumpul2 dari member.Lain ramai yang dah abis.










Majalah SAMUDERA & gambar budak2 3S 2001.
Sungguh nostalgik.

0 annotation(s):