February 17, 2009

Being tagged, smelled like Onion & running away to KL

kN tag aku:

Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.

Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Aku tak tipu.Takde unsur-unsur promotion. Betul-betul ikut rules.
Aku amek kat My Pictures>Folder ke-6>Gambar ke-6.
Ni haselnye.heeee



Description: A homemade wallpaper, photochopped.
Model: Nur Azlin Mohd Isa with baby, in her kampung in Selangor.

(Comey kan?kan?hik hik hik)


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Aku ingat The Onion Movie tu cuma movie semata-mata. Purely satirical movie. Tapi bila aku tercari perkataan 'the' dalam Google, website ni pertama dalam list.
Sorry bagi yang dah lama tau, aku noob.huuu



HAHAHAHAHA
Macam movie jugak, berita-berita semua tajuknya supa dupa mengarut, tapi klaka nak mampos. Aku respek sebab diaorang boleh buat berita tu macam betul, try tengok video.

Ni antara berita terkini dari The Onion:

1. FDA Approves Depressant Drug For The Annoyingly Cheerful

Untuk orang yang terlalu ceria / bising, sampai orang pun sakit hati.ahah



2.Sony Releases New Stupid Piece Of Shit That Doesn't Fucking Work

WebTV punya decoder ape tah.Memang betul tak idup decodernya.BSOD.haha


3. Apple Introduces Revolutionary New Laptop With No Keyboard

Beli la laptop baru ni.Pakai touch scroll je.




Agaknya kalau buat kat Malaysia ni, mau kena ISA.Takpun kena gam dengan Kementerian Penerangan.pergh gile skema haha


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Esok hari Rabu. Nak naik bas pukul 1 pegi KL. Amek test PTD hari Sabtu.
Saye tak bawak laptop, malas nak pikul.
Jadi takde update sampai minggu depan.
InsyaAllah boleh jawab dengan cemerlang. Moga-moga lepas.

WISH ME LUCK!DOAKAN KEJAYAAN AKU YEAH



4 annotation(s):

- k.arifin - said...

kalu folder keenam aku folder Lightroom mcm mane? jawab jgn tak jawab.

Mohd Syafiq Rashid said...

layan je gambar icon lightroom tu haha

KhairunNadiah said...

gudluck robo~~

kokokranc said...

wah. nyum2 betol.

-away wat wallpaper-