February 28, 2009

Word(s) Of The Day #2 and new month is Marching in

Kerja yang aku buat kat rumah ini selain dari kemas rumah, tolong masak, basuh kain, tidokan kucing, etc. ialah bermain FM 2009. Spurs aku pun dah season 2011/2012.
Bila sampai 'full time', wajib untuk aku bagi 'team talk', dan aku tengok ada 1 pilihan 'team talk' yang ayatnye camni:

"Told the team that you're elated with them" (lebey kurang camtu la, tak ingat ayat betul)

Aku agak-agak (sebab aku pun tak tau ape tu 'elated' tu sebenarnya) ayat ni maksudnya untuk cakap "Aku bangga dengan korang sebab main bola dengan penuh semangat. *tepuk* *tepuk* "

Jadi aku bukak la WordWeb:


Betul la kot ape yang aku teka-teka ni.heh

Lagi 1 yang aku jumpa dalam The Star bile tah.

Fashionistas who are looking for the best deals during the current recession, bargain hunters = Recessionista

So, ape lagi?Gi la usha blog nih. (Contents are for the girls, mostly)

Buruk betul kucing aku ni tido.macam orang.da la nak tido atas katil queen je.ahah


Bapak aku suruh cabut rumput kat halaman petang ni. Nasib baek ujan.yeah!
Jangan lupa Carling Cup Final @ Wembley - Manchester Utd. vs Tottenham, Ahad ni kul 11pm.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Well, tomorrow is March 1st, almost 3 months into a long holiday that is unknown when it will end. Hopelessly jobless (exaggerated there), waiting endlessly, checking phone and email for any good news to come.....if anylah. It's very hard to stay positive when enduring this, especially myself who is quite pessimist at times.

Anyway, millon thanks and appreciation to my parents who understands the circumstances very well by supporting my phone bills, giving allowances every month, lending Myvi, everything. Not forgetting my Ms. Alin, who always behind my back, giving moral support, showing some love, and promised me for a shopping treat on April. Yes! :p To my friends also, who always showing support and words to keep me motivated all the way.

And, congratulations for all colleagues who successfully PET-recommended and obtained placement in any of the subsidiaries, plus those who already secured jobs.

All the best!


*badan aku da saket2 duk umah bertelo.sangap nak maen bola, nak maen futsal.woooooooooo

0 annotation(s):