March 20, 2009

An 8 hour trip on bus is very distressing but nevertheless, worthwhile

May I presenting to you, the Iron Chef Malaysian!



Nampak tak talent semulajadi di situ?Focus, concentration and dexterity to handle the knife, effortlessly.Haha


I have to wear apron, or else the blue shirt will be another victim of fish blood stain. My favorite Nike shirt was already stained with the blood and the 'kunyit' and still, it not vanished after several washes.Damn.

Ok now someone please tell me what's 'menyiang ikan' in English.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Macam biasa, percarian rezeki yang tak sudah, kali ini di Melaka pula. Temuduga dijadualkan pada Sabtu 1030 pagi. Doakan kejayaanku rakan-rakan sekalian.

Kemudian pada Sabtu, Ahad dan Isnin, di Kuala Lumpur pula. Jadi kepada sesiapa yang nak ajak aku habiskan duit claim thesis silalah ajak aku. Raje dah ajak aku tengok belon kat Putrajaya. Cam menarik. Yang penting, aku nak tengok Pakcop berlari dulu weekend ni.HAHAHAHA.Main futsal league KL sekarang tu.

Bas aku pukul 1030 pagi ni. 8 jam yang sungguh stress. Bai bai.

3 annotation(s):

- k.arifin - said...

nak siang ikan pun kena pakai baju tu ke? lol.

Anonymous said...

siang ikan = cut up (and clean) the fish.

Mohd Najmie said...

oi fiqro kalau idop ko happening jgn lupe aku
aku ade di kl