March 5, 2009

Tagged by Jamel:10 things

Sebab ko kasi name aku last, aku bagi 10 bende yg xbes pasal ko.

Hahahahah

#1 Describe 10 things about the person who tag you


1...si skorer
2...suke membuat onar tak kire kat YM, Gtalk, mirc
3...suke sangat korek skandal2 bdk utp, terutamanya budak2 ee.Antara sumber2 utama gosip aku
4...fan Chelsea yang paling tak konsisten pernah aku jumpe (lalang)
5...Fan Super League yang jugak paling tak konsisten pernah aku jumpe.Jap Kedah, jap Selangor.Sekarang Kedah tak power die layan Selangor ar (lalang lagi)
6...suke ajak tapau nasik lemak v5 petang2 kalo die malas main bola
7...tak dapat placement lagi, tapi dah keje, takde masalah (xpe, tak lama lagi tuh)
8...star player, main baget cam Lampard
9...suke kemas bilik, bilik hias kalah bilik awek
10...rajin organize aktiviti2 budak2 EE (bagus budak neh)


#2 Describe 10 things about you

1.Penganggur terulung Pulau Pinang buat masa ni

2.Budak EE

3.Suka main bola & basketball.Main UTP Basketball League 3 season, bola 2 season. Sejak injured lutut, takleh lompat banyak sangat, jadi main bola sepenuh masa. Tengah sangap nak main futsal wuuuu

4.Peminat Manchester United sejak EPL tayang kat TV3 dulu-dulu

5.Antara pioneer empire #helloproject UTP & tokan H!P zaman 2nd-3rd year.Amek pencen awal sebab member-member feveret Morning Musume die byk blah

6. Peminat sportswear, terutamanya Adidas & Nike. Tak minat stail-stail sgt nih

7. Suka tolong mak die masak. Pembantu tukang masak dengan 10 tahun pengalaman

8. Penduduk nomad Malaysia. Paling lama pernah duduk kat Kuantan (11 tahun), Tronoh (5 tahun) dan Labuan (4 tahun). Tempat lain xpernah lebih 2 tahun.dem

9. Mengaku kampung die kat Parit 3/6L Chenderong Balai, Teluk Intan tapi tak hafal jalan nak balik kampung.Padahal dekat je dgn UTP.heh.

10. A PETRONAS reject. Tapi berazam untuk masuk PETRONAS jugak lepas dapat experience kerja luar, InsyaAllah


#3 at the end you need to choose 10 people to be tagged and list their names.

1. Alin bucuk
2. Aniz
3. Jamel
4. Haziah
5. Amin gemboih
6. Kinah
7. Mutot aka Mekot
8. KN
9. Raje
10. Cik Ropi


list blog aku pun ramai da kene tag.ah bior la tak cukup

4 annotation(s):

JameL said...

1...si skorer <-- no comments
2...suke membuat onar tak kire kat YM, Gtalk, mirc <-- menceriakan suasana
3...suke sangat korek skandal2 bdk utp, terutamanya budak2 ee.Antara sumber2 utama gosip aku <-- caring kot
4...fan Chelsea yang paling tak konsisten pernah aku jumpe (lalang) <-- the best gameplay won my heart
5...Fan Super League yang jugak paling tak konsisten pernah aku jumpe.Jap Kedah, jap Selangor.Sekarang Kedah tak power die layan Selangor ar (lalang lagi)<-- the best gameplay won my heart
6...suke ajak tapau nasik lemak v5 petang2 kalo die malas main bola <-- ko yg ajak ..kekadang je aku ajak
7...tak dapat placement lagi, tapi dah keje, takde masalah (xpe, tak lama lagi tuh) <-- doa doa kan la
8...star player, main baget cam Lampard <-- takdpt dinafikan lagi
9...suke kemas bilik, bilik hias kalah bilik awek <-- mmg superb
10...rajin organize aktiviti2 budak2 EE (bagus budak neh)<-- well..u knw me..

JameL said...

pekro..aku jwb sini je la ek..bg bnyk skit komen ko..hehehehe...

1.bdk paling bnyk kene buli ng aku kat utp...

2.paling sporting...

3.keeper yg lps 3 gol dlm satu half first game picisan...aku clean sheet kalo men keeper...

4.rakan futsal yg salu injured..main xpower mane..injed lebih..

5.PCS die mantoopPp...

6.fan MU...kalo MU kalah, die akan dibakar selama seminggu...

7.bajet amik freekick cm Ronaldo...

8.peramah...best buat kawan...

9.kantoi gayut ng aku pakai ******* sahaja....nih ko xleh nk nafikan...

10.makhluk tuhan yg xde la seksi sangat...


sekian.......

Mohd Syafiq Rashid said...

cam lahanat ahahah

Anonymous said...

team foundation beb!